Sportcoach

Centre de Médecine et d'Etudes

Sportcoach

Coach Sportif Bruxelles

Al vele jaren erkennen we de weldadige invloed van fysieke inspanningen op onze gezondheid en welzijn. Medische opleidingen, gezondheidswerkers en -experten zijn overtuigd van het belang van beweging voor de harmonische ontwikkeling van het individu, voor de preventie of de behandeling van de meeste aandoeningen.

Bewegingspraktijk is een onmisbaar onderdeel van hedendaagse behandelingen, het is de geneeskunde van morgen. Een sportcoach kan u op deze weg bijstaan.

Een sportcoach staat sinds 2013 in voor regelmatige raadplegingen inzake conditietraining met programma’s gericht op kracht: heropbouw, onderhoud en opvolgingstechnieken, of het nu gaat om mensen met een zittend bestaan of sportievelingen. 


Een sportcoach: voor wie?

De sportcoach richt zich tot iedereen, of die nu sportief is of niet. Tot wie zijn trainingsschema wil bijschaven of gewoon zijn voordeel doen met de gepersonaliseerde adviezen om een regelmatige fysieke inspanning te starten of voort te zetten.

Bijvoorbeeld tijdens een ziekte of een na een inactieve periode is het handig te weten hoe u een fysieke activiteit moet hernemen, welke oefeningen u kunt doen en op welke manier. Met leeftijd, voorgeschiedenis, aanleg en voorkeuren wordt rekening gehouden in de samenstelling van een programma om kracht (her)op te bouwen of in een gepersonaliseerd trainingsschema.

 

Contacteer het Medisch en Studiecentrum als u informatie wenst over een gepersonaliseerd coaching programma. Tel. 02-376 70 72 of 0494 631 810 (Mr DESCHAMPS)